Snart så är det...

... Min födelsedag! Jag fyller år snart, om 19 dagar. Jag & Jaymin fyller år samma dag samma år samma månad. 1993 12 26. Det är rätt så coolt haha. Idag fyller min bästavän år! Luciano Cau Grattis vännen hurra hurra.
jag älskar dig bästvän and you know it.

Skit gammal bild.

Var ute ett tag.

Alicia kom upp till mig så gick vi ut och chillade ute vid bergskruvan & snackade, sen så mötte vi Shannon Sebbe och några. Jag Sebbe Alicia Cornelia & Jaymin satt och snackade och chillade vid dagiset bakom mig det var rätt så kul, vi satt och snackade om massa random saker haha. Jag kom precis hem, jag ska se på Grease sen så ska jag gå lägga mig. Ska till skolan imorn, men jag börjar 9.40 rätt så skönt. Puss

Va gott.

Jag åt precis middag, mamma hade lagat jätte god mat. Det var kött med pommenfritt och sås. Det var skit god, mumms. Jag kanske ska ut och möta Alicia & Sebbe snart men jag vet inte riktig, annars så sitter jag hemma och chilla. Måste plugga till So, har prov på onsdag.

Hemlis..

3saker som ni inte visste om mig.

  • Jag fyller år den 26december 1993.
  • Jag har ett marsvin hemma.
  • Jag har gått om. Jag skulle egentligen gå i gymnasium nu.

07 December

Hejsan bloggen, jag slutade blogga ett tag och nu har jag tänkt att börja blogga igen! Den här gången ska jag verkligen blogga ordentligt! Minst 5 inlägg varje dag. Men ibland kan det blir lite dåligt uppdate för jag har så mycket att plugga, men jag ska göra så gott jag kan!

Jag var i skolan idag, vi hade bara en lektion, sen så skulle vi ut och fiska. Det var så himla tråkig & så jävla kallt. Så gick jag och några in till musseum och värmade oss, det var rätt så fin där, det var Vasa musseum gamla båtar som har sjunkit osv, det var as coolt tycker jag! Sen så åkte vi hem, och nu ligger jag i sängen. Jag kollade på hitta nemo sen så sov jag, och det var massa som ringde mig hela tiden och smsade det var skit irriterande jag fick fan inte sova. Nästa gång ska jag fan stänga av min mobil!

RSS 2.0