Kom tillbaka när du har förändras.

Förlåt men du har förändras så jävla mkt, du är den gamla som jag kände förut, du var en angel, nu har du blivit annorlunda när du har börjat vara med andra. Jag vill ditt bästa det vill vi alla, men du verkar inte förstår det. Du kanske säger att du inte har förändras, men det har du, det har jag och många märk men kanske inte du. Jag hoppas verkligen att du kommer att märka snart. Vi alla har gjort allt för dej visst du har oxo gjort saker för oss, men det du inte fattar är att du har förändras helt o hållet. Du är dryg du är uppkäftig du ljuger framför oss. Du måste sköta dig, vi vill inte att du ska få det dålig som du hade igen. Du har det bra nu, du borde sköta dig mer. Vill skäller inte på dig men vi vill verkligen det bästa för dig. Allt jag kan säga är, kom tillbaka när du har förändras, och du måste bevisa det också! Du vet vem du är..

Chillout

Hellu, har bara varit med Vanessa och Alma hela dan, vi har inte gjort så mkt utan att chilla hemma hos mej, sen så taggade vi ut ett tag och gjorde ingenting.. Va ute vid nån lekpark och snacka. Just nu sitter jag här med chips & Capri-sonne juice skit good =) Ska väl inte göra så mkt ikv ska typ ba vara hemma. Imorgon så så ska jag möta upp blondinerna vi ska till stan och lämna min mobil på lagning sen så ska Alma köpa en ny bikini. Ni få hare så bra så länge, puss.


Aloj.

Länge sen asså. Ska börja blogg lite mer, men man har så upptagen man har ju mkt att göra när det är sommarlov. Idag ska jag i allafall vara med Maria och Celina, dom e på väg till mig, vi ska ut o sola och bada i Tanto, sen så få vi se vad som händer =)


Gör som jag & andra gör

Vill du tjäna pengar på din blogg eller din egen hemsida? Blir bara medlem här! Du tjänar pengar på allt du gör på internet!
 


Bli fadder

Tänk på barnen i afrika, dom har ju inga föräldrar dom behöver oss! Vi slänger alltid mat, tänk va glada dom skulle vara om dom fick dom där maten som vi brukar slänga. Dom sitter där i en liten stuga och svälter ihjäl. Gör som jag! Blir fadder här gratis. Klicka HÄR

Buuhu

Tjänare, har fan inte haft tillgång till datorn så har ej bloggat på skiiiiiit länge. Men Jag tror att det är bättre om vi har blogg för oss själva (Jessica & jag). Idag så ska jag ta navelpercing allihoppa! Jag e ganska rädd men det ordnar sig nog! :)


JessuMelsi.blogg.se

Tjenare sötnosar, förlåt. men nu har jag en annan blogg med Jessica. Så cheka in där istället. http://jessumelsi.blogg.se puuuuuuuuuusss

RSS 2.0