Kvällsmys

Nu har jag svarat på alla eran frågor. Jag har seglat idag med klassen det var rätt kul, fast det blåste ganska mycket så vi höll på ramla jag och Sebbe men vi klarade oss. Sen så mötte jag upp Raffa en snabbis, vi gick o sola. Sedan så stack båda hem. Ikv så ska jag ha hemmaspa, mys mys. Ska fixa naglarna, ansiktsmask .. Så jag kommer kunna blogga lite ikv iallafall. Ska gå äta middag nu puss

Gammalt bild, men så här ser jag ut idag.
Linne Thailand tuptop Gina jeans Gina

Svar

Postat av:

har du bilder från elverket? med joanna alma osv?
Svar: Nej det har jag inte.
Postat av: hanna

hur dog malin? :(
Svar: Förlåt, me orka inte ta upp det just nu.
Postat av:

Är du kompis med Aras (Streckgubben@pa)? Har ni fortfarande kontakt med varandra & hur ofta träffas ni?
Svar: Ja det är jag, nej vi har ej kontakt alls. Vi bruka aldrig bestämma nånting. Ibland när jag är i stan och så när vi ser varandra så hälsa vi.
Postat av:

Hur blev du kompis med Locho?
Bråkar du mycket med dina föräldrar?
Vilket land kommer du ifrån?
Kram.
Svar: Träffade han första gången i stan med ballie och några, sedan så fick vi typ kontakt på pea. Jaa bråkar med dom ganska mycket om skolan osv. Vi börjar bråka lite oxo när jag är uppkäftig. Jag kommer från Thailand.

Postat av: Johanna

Hur bra kompis är du med Amanda Gibran?
Saknar du paow?
Vilka i din skola umgås du mest med?
Svar: Vi var bästavänner förut, men nu är vi typ bara kompisar, vi umgås inte efter skolan osv, men vi hälsar när vi ser varandra. Ja jag saknar tiderna med henne. Massa, men mest är jag väl med Sebbe dimi och amanda.
Postat av:

Hur länge kände du malin?
Svar: Har känt henne i 2 år snart 3.
Postat av:

Hur känns det nu om du tänker tillbaka på alla elaka saker du och ditt "gäng" gjorde mot andra människor? Är det någonting du fortsatt med eller har du lagt undan det? Jag förstår verkligen inte hur ni kunde hålla på som ni gjorde, det är sjukt.
Svar: Vad vad snackar du om? Jag är ej sån där bråkig tjej. Slåss aldrig bråkar aldrig med folk, så du har säkert tagit fel person.
Postat av:

Gillar/gillade du Micke? (meow@ eller något)
När blev du av med oskulden?
Är du nöjd med ditt utseende?
Tänker du ofta på hur mycket pengar du gör av med eller har du cashflow?
Svar: Jag gillar micke bara som kompis, inget mer. Han är som min bror. När jag var 14. Ja det är jag väl. Asså när jag har pengar så går jag ut och shoppa. Jag kan aldrig spara mina pengar, när jag har pengar i handen då är dom borta på 1 dag. Men jag få ju pengar av mamma varje dag osv.
Postat av:

hur mår du just nu. efter allt de jobbiga
Svar: Inte bra alls.
Postat av: mathilda

vart bor du ? :)
lägg in lite fjortis bilder hahahahah
Svar: Jag bor mellan Mariatorget och södra station, fast närmare till södra. Kanske senare.
Postat av:

kan du inte berätta en helt vanlig lördag för dig när du var fjortis?
och sen en dag som är nu :) pussssss
Svar: Haha skön fråga, jo när jag var fjortis så ibland var det elverket. Men annars så brukar vi typ hänge på grönan ganska mycket och plattan. Men nu så går jag på hemmafester och klubbfester och mysa.
Postat av: Bax (benjamin)

Vad heter du i efternamn melissa?
Svar: Lek inte dum, det vet du ju.
Postat av:

hur många besökare har du varje dag?
Svar: Olika. Men jag har precis skaffat blogg på blogg.se så jag har väl runt 200-400.




Finish

Frågestund is over. Ska svara på alla frågor nu.

Segling

Godmorgon, hur mår ni allihoppa? Jag mår ganska okej. Jag och min klass ska segla idag, vi seglade igår oxå, men hoppas verkligen att det blir nice väder som igår. Ni har tid på er till klockan 18.00 då är frågdestund slut, så kom igen fråga vad du vill om mig. Måste börja fixa mig vidare ciao.

Fuck

Har varit ledsen hela dan eller hela veckan och är fett TRÖTT, godnatt.

20.12

Shulu, har inte hunnit blogga nånting igår. Jag ska verkligen skärpa mig. Kom precis hem har varit ute med min bästis Loocho. Jag ska typ inte göra så mycket ikv. Jag svara på alla frågor imorgon! Ska käka nu pussya


Frågestund

Nu få ni fråga vad som helst!

Is over!


Malin Kristina Karlsson

Malin.. jag saknar dig så, jag kan inte fatta att du är borta. Du som alltid är glad, och det är alltid du som gör folk glad. Du bara gick från från oss. Alla sakna dig så, jag kommer aldrig att glömma tiderna med dig. Kommer aldrig att glömma vi 2 fjortistiderna, grönan, elverket osv. Du var den finaste flicka jag någonsin har träffat, du var så snäll och alltid så trevlig. Vi gled ifrån varan efter 07, men varje gång vi se varandra vi hhälsar alltid, och varje du ser mig så skriker du mitt namn och hoppa på mig och krama mig. Jag älskar dig malin, utan dig känns allt så jävla tomt. Din begravning var lika fin som du. Jag hoppas verkligen att du har det bra där uppe. Vi tänker på dig varje dag, varje sekund, varje minut, vi tänker på dig nu och föralltid, jag kommer att älskar dig till mitt hjärta säger stopp. Du är är verkligen mitt allt. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta gumman, nu är du en av dom finaste änglarna. Vi älskar dig och saknar, vi hoppas verkligen att du har det bra, vi ses snart älskling, det lovar jag verkligen!


Lilla melissa

Jag är så sjuk, jag må så sämst. Jag har så jävla ont i halsen, asså det går inte ens att svälja det svider som fan. Hoppas att det går över. Fredag är det kanske fest, hoppas att min syster kan komma t stockholm. Jag har laddat ner en låt om malin som dom spelade i kyrkan. Ska lägga in det senare.

Sjuk

Hej allihoppa, förlåt att jag inte skrev nånting igår, jag mådde så dåligt. Idag på morgonen när jag vaknade upp hade jag ont i huvud och ont i halsen. Jag är jätte torr i halsen hela tiden, kan knappt svälja det gör så ont då. Jag gick t skolan på morgonen för att äta frukost med några kompisar, sedan så kände jag mig verkligen jätte jätte dålig, så fick jag gå t sjuksyster så hade hon kollat en grej på mig, då hade jag 37,8 grader så jag är på väg att få feber. Tänk om jag har svininfluensa? :| hoppas inte det ialf. Ska sova nu puss.

Utgång soon

Snart är dags för utgång, jag ska till södra station och möta Jessica där.
Glamourös söndag
Tröja: H&M
Linne: Gina tricot
Mjukis: Intersport

Måste gå nu puss på dig.

Drömmer

Jag ska duscha nu, sedan ska jag väl fixa mig. Lägger ut outfit senare.

Varför är det så svårt att vara ..

Så kär .. Ibland hatar jag kärlek. Det är så jobbig. Allt bråk allt tjafs, allt svartsjuk osv. Ibland kan kärleken vara så fin. Just nu är det den rätta jag väntar på. Jag kollar absolut inte mest på utseende. Det är insidan så räknas, insidan ge utsidan en chans som man säger. Kärlek kärlek, Det kommer när det kommer.

Mums

Tack mami♥ hon lagade godaste mat till mig (frukost) big loove.


Melissa är vaken

Här var man vaken klockan 10. Brukar nästan aldrig vakna så här tidigt. Idag måste jag iallafall vara med Jessica ett tag för hon ska ju åka tillbaka sen idag. Jag vet inte riktig vad vi ska göra vi ska typ vara på söder eller nåt. Mamma har lagat frukost så jag ska gå äta frukost nu puss på dig.


Sista inlägget

Hej på dig. Jag är skit trött jag tror att jag ska gå lägga mig nu. Idag har jag iallafall varit med Jessica ett tag först, vi gick runt i stan lite osv. Sen så mötte vi upp Raffa och Natasja, sedan så har vi går runt lite. Nu är jag hemma iallafall, eller kom hem för typ 1 timme sen. Först så ska jag äta och kolla på film och sen så ska jag gå lägga mig. Ska laga kvällsmat nu, godnatt.


30 min bara

Jag har bara 30 min på mig att blir klar. Ska precis fixa mig nu och Jessica är här 5 över så jag måste skynda mig. Ska fixa mig nu snabbt, vi hörs!

Min bästavän!

Jag har bara en sak att säga, JAG ÄLSKAR MIN BÄSTAVÄN!
Du är min solstråle / din bästis Lucianocau


Svar

Alina: Vad tycker du om paulinas ''paow'' nya stil?
Svar: Asså förlåt paulina, jag tycker att paulina var finare när hon umgicks med mig o cristina spånga tiderna. Hon hade svart hår inge smink alls bara lite mascara, när hon går nånstans blir hon ej kallad för fjortis eller nåt. Nu när hon har börjat umgås med Dessie, har hon blivit som dessie. Varenda folk jag går förbi eller sitter på tunnelbanna hör jag att folk snackar om dessi och paow, alltså ingenting bra om dom bara dåligt. Och jag vill inte att paow ska vara så som hon är nu. Jag vill att hon ska vara som förut, hon var söt snäll och gullig. Nu är hon kaxig bitchig & hon är inte sig själv helt enkelt.. Men hon känner sig bättre när hon är med dessie så jag kan ej göra nånting åt saken. Hon få göra vad hon vill .. hon får klä sig hur hon vill, men den gamla paulina var mycket sötare det säger många av hennes och mina vänner.

Fashion + glamour

Melissa här, jag säljer biljetter till båda Fashion och glamour.
Club fashion är för 15+ denna fest är skumparty plus grymma djs som tex: Albin myers. Ingen vill missa det liksom!? SKUMPARTY kan det blir bättre? Biljtterna kostar 120 kr, 21maj från 21-02. Universitet, allhuset. http://clubfashion.se
Club glamour
Presenterar LASER NIGHT. Massa med laser som dansar runt. 15+ biljetterna kostar 120 kr, vip biljetter kostar 150. Kontakta endast crew (http://clubglamour.se) Massa grymma djs också. Ni vill absolut inte missa det. 22maj från 21-02. Universitet, allhuset. Kom igen det är bara 2 veckor kvar!

Vill ni köpa nån av dom biljetterna, så ring mig, mitt nr står på bådas hemsida.


Kommentarer

Har fått lite klagomål om kommentarerna, att jag aldrig svarar, det är för att jag aldrig har tid med datan, men nu har jag svarat på alla eran kommentarer. ENJOY

Förlåt ..

.. För att jag inte har bloggat på länge, jag har varit lite upptagen. Igår så var jag på Malins begravning & klubberiet. Det var inte så jätte kul på klubberiet, det blir säkert bättre på fekka .... SKUMPARTY ofc! Jag vet inte vad jag ska göra idag, kanske ut o träffa några. Vad ska ni hitta på idag då?


Snälla väx upp

Det är många som skriver : varför festaru för din kompis dog precis, blablab. Så här gåre till! Jag älskar malin hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta + jag fester fan inte direkt efter hon dog. Vad fan är det ni inte fattar? såklart att jag ska fan få festa. Jag kan inte sitta hemma och rutna? Jag tänker på malin 24/7 även om festar eller inte. Och sluta fucking klaga att jag inte få inte festa osv. Många festar nu för tiden dom som är malins kompisar. Visst dom fester men samtidigt tänker dom på malin oxo. Och ni snorungar som inte har något liv, som skriver massa skit i min blogg, ni kan fan strunta i o läsa min blogg, ni är bara så fucking patetiska! Väx upp. En sak jag kommer aldrig att glömma vad jag ens gör är malin! Kommer aldrig att glömma henne. Tro inte att jag inte bryr mig om Malin, SÅÅÅÅÅÅ FUCKING KLART att jag bryr mig om malin. Så sluta skriva massa skit i min blogg jävla snorungar!

Boring

Så här ser jag ut just nu. Vill verkligen hitta på något fast vet inte vad. Aja ska kolla runt mina kontaktlista
Tröjan ser stor ut, men den är liten.
Ligger just nu i Playahead tröja hotpants.


Trögt

Klockan är 17 och jag vet inte ens vad jag ska göra idag. Jag har lust att gå ut men samtidigt inte. Jag vet inte riktig vad jag ska göra, kanske bara sitta hemma och tråkar.. men ändå så vill jag ut i solen.

en trött melissa

Hejsan sötnosar, förlåt för att jag inte har skrivit på länge. Min data har varit paj, men nu är den tillbaka igen.Igår så var jag med trion, vi gick runt lite överallt. Jag åkte hem t raffa efter skolan, vi fixade oss där, sen så taggade vi till slussen för att köpa hink, sen då ååkte vi vidare till henrikbergsdal nåting kommer inte riktig ihåg. Vi åkte dit för att möta wille och några. Vi satt vid nån berg och chillade sen började vi dricka. Senare vid 9 halv 10 åkte vi till älvsjö för det var fest där. Natasja mådde illa så hon spydde när vi väntade på bussen i älvsjö. Sen så åkte vi buss t turingevägen nånting kommer inte heller riktig ihåg var lite borta där.. Sen så mötte Adam oss. Vi var där och festade loss, sen senare blev det kaos, några slogs. Sen så började jag bråka med raffa pga busskort. jag ville verkligen åka hem. Men tillslut så sov jag hos raffa ändå för jag visste att jag skulle inte kunna komma hem, tåget hade slutat åka. På morgonen mådde jag lite illa men det gick över. Sen så chillade vi lite hos raffa, o så taggade jag hem. Duschade och fräshade upp mig. Och jag har precis vaknat somnade precis efter när jag har duscha, var jävlligt trött. jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. men vi få se. Ska äta nu puss.

RSS 2.0