Hejsan bloggen

Tjo, har luffat runt lite över allt idag med raffa. Nu så sitter jag o äter godis, har fett tråkigt. Kanske somnar efter filmen, så jag säger godnatt sötnosar. Ska kolla på film nu puss.

Vad kan man hitta på idag?

Tjaba, nu sitter jag här med Raffa, vi är bakisar. Drack ganska mycket igår, det var nån hemmafest i typ tumba, raffa var skit full, hon tappade sitt busskort. sen när vi gick där ifrån så tog vi FEL buss så vi fick gå av sen ta nästa buss tillbaka, och vi fick vänta i 1 timme. Sen så när vi kom t tumba så gåre inge tåg. Så vi fick vänta där i 1 timme sen kom nån jävla nattbuss t gullmas. Vi gick av i gullmas klockan var 4 vi åkte från tumba vid 2, där i gullmars åt vi kebab. Sedan så åkte vi till slussen där vare knas med jävla tuben, till slut så kom vi hem vid 6. Jag vet itne vad vi ska göra idag, kanske bara chilla. Vi hörs senare puss.
Så här ser vi ut idag

Trött

Ska nog gå lägga mig nu, är skit trött. GODNATT mina söta små vänner!

Mer bilder


Paulina

Paulina, förlåt för allting, du betyder faktiskt nåt för mig. Jag kommer aldrig att glömma tiderna med dig. Vi skämms aldrig. Vi har varit barnsliga, vi bråkade om en liten grej. Förlåt för allt jag har gjort mot dig. När jag kollde genom gamla bilder det fick mig att sakna dig och att du är faktiskt nån för mig. Jag hatar inte dig paulina. Jag ångrade ingenting. Det var paow & makeout. Allt jag ville bara säga att jag faktiskt älskar dig. Du var min bästavän förut. Vi har glidit ifrån varandra. vi träffas ibland bara. Jag saknar tiderna med dig ballie och raffa o massa, Grönan crew var det roligast. Paulina jag kommer alltid att vara på din sida om det nåt. Tack för dom tiderna med dig.


19:15

Kom precis hem eller för kanske 1 timme sen. Har varit ute med raffi och natasja, vi luffade vid södra. Vi hade ingentging att göra så vi satt bara i södra. Raffa skulle bära mig så gjorde jag nånting så råka jag ta sönder hennes bh, så hon gick runt utan bh hahah. Sen så hade vi tidning krig. Jaaaa du vi är väldigt barnsliga, sen så taggade jag hem. Men nu ska jag äta mamma har gjort en thailänsk rätt. Kycklig med nånting. Ska äääääta nu puss.


Fjortisbilder

Här har ni fjortisbilder 07 grönan crew, spånga osv.


Ladda in flera bilder senare, ska ut och möta raffa nu.

Resturang

Helloj, kom precis hem från skolan. Har varit på alla lektioner, inte skolkat nånting! Nu eller snart ska jag ut och äta med papi, sedan så ska jag väl möta upp raffa, sen vet ja inte. Vi ska bara chilla ute. Det är skit bra väder där ute, hoppas att det blir varmare! Imorgon efter skolan så ska jag vara med några, sen ska jag gå gibba med några osv. Vad ska ni göra imorgon då?



 
Så här ser jag ut idag.
Linne: Gina
Skjol: utomlands
Plus vita jeans: Jenoas

Mat dags

Nu har jag svarat på alla frågor. Det var jätte kul. Ska ha fler frågestund så ora er inte. jag ska äta middag nu, sen så ska jag få tårta som efterätt. Puss på dig.

Svar

Postat av:

vart kommar din klocka ifrån som du har på bilden på din pea? vore skit glad för svar :)

Svar: Jag har köpt den i Gran canaria, så den är inte från Sverige puss.

Postat av:

hur känner du paow?

Svar: Jag träffade Paulina första gången det var vid ropsten, sen så träffade vi igen på elverket, så kom hon fram till mig och frågade vad jag hette osv. Sen började vi umgås.

Postat av:

vad tkr du om paow och dessies bråk?

Svar: Jaa du, Dessie och Paow dom bråkar alltid om en liten grej, sen så ta dom upp gamla saker så blir det värre. Jag känner dom två, dom blir alltid vänner.

Postat av:

bor balle@ fortfarande på hem ?

Svar: Jaa det gör hon!

Postat av:

VArför bor sackarias på hem? vad har hänt mellan dig paow och ballie?! kan du inte lägga upp lite gamla bilder från typ grönana 07 tiden

Svar: För att Sacki hade det jobbigt hemma och han sköter sig inte. Han kommer hem snart iallafall :) Vi bråkade ganska mycket, så sen blev vi vänner, inte bästa vänner. Paow har lära känna andra och ballie oxo + jag så vi är aldrig med varandra längre. Jo det kan jag göra jag ska bara kolla genom min kamera.

Postat av:

vilken skola går du på och vilket gymnasium ska du välja

Svar: Jag går i eriksdalsskolan, jag är 93 men jag skolkade förut, så jag har gått om.

Postat av:

varför bor sackarias på hem? vad har hänt mellan dig ballie & paow ni va ju bundisar förut!

Svar: Som sagt han hade det jobbigt hemma och han har inte skött sig. Bundisar?  du har svar där uppe.

Postat av:

Hur lång e du?
Vad för märken använder du på smink?

Svar: Jag är kanske 163 cm. Jag använder mest loreal, dom har bra smink och man få ganska lent hy!
 
Postat av:

är du oskuld

Svar: Nej det är jag inte.

Postat av:

är du hel svensk?

Svar: Nej det är jag inte! :)

Postat av:

lägg in bilder från fjortis tiden :D
på dig paow ballie justjoanna balle osv =D
Svar: Visst kan jag göra det, jag ska bara kolla genom min kamera :)




Ni som fråga om bilder. Jag kommer att lägga in bilderna, fast jag måste ladda min kamera först. Det kommer snart!

Träning

Tjaaaa, nu är jag hemma, har precis varit hemma hos raffa med natasja, vi joggade sen så chillade vi hemma hos raffa. Nu är jag hemma. I skolan så hade startade jag vattenkrig, för vi skulle typ städa klassrummet. Sen så började jag kasta vatten på folk. Min lärare fick flipp sen så fick jag gå ner till rektorn, men han blev inte sur. Nu ska jag svara på alla frågor

Ja/nej?

Det är många som fråga ganska mkt nu för tiden. Ska jag köra den grejen som kallas för ''frågestund'' ?
Nu kör vi på frågestund! Fråga på nu, ni få svar imorgon!

Skol trött

Jag är skiiit trött somnade runt 1-2. Idag så börjar jag 8.40 har bild som första lektion. Efter skolan så ska jag typ till stan och träffa Micke, sen vet jag inte. Kanske hem och plugga. Måste fixa mig vidare puss.



Svar: Ja jag känner Joanna, har känt henne kanske i ett år eller snart 2. Vi träffade på grönan, sen började vi skriva till varanadra osv. Ja vi umgicks ganska mycket innan hon åkte. Sista dagen så var jag med henne innan hon åkte in. Nu har inte jag hört nånting från henne längre..

Fetto

Jag känner mig fet just nu, har ätit pizza, godis, chips + läsk hah. Just nu leder Djurgårn med 1-0 sug på den! Efter matchen så ska jag väl gå lägga mig. Har mycket att göra, måste plugga sen duscha. Kommer blogg imorgon bitti istället så godnatt.



Du som undrade om mina ögonbryn. Jo fyller i mina ögonbryn med ögonbrynspenna + fyller i som den formen jag vill ha. Jag noppar inte bort allt mina ögonbryn! Det blir skit fin om du fyller i dina ögonbryn med ögonbrynspenna. Fyller inte i för mycket så dom blir helt svarta.

Mys mys

Tja! Pappa har köpt chips och godis + läsk. Vi ska ha mys kväll la familia. Ikväll så är det ju Derby, vem missar det? Jag hejar på djurgår'n så klart! Jag har datan brevid mig, så jag kommer ju kunna blogga under matchen! Super bra. Idag så har jag varit i skolan, jag har inte skolkat, eller kommit försent än ända minut, bra va!? Sen så kom Loocho till min skolan, vi gick hem till mig o chilla lite, sedan så mötte vi Raffa vdi södra & vi tog buss till tanto där skulle vi röka vattenpipa men så funkade inte vattenpipa så vi gick där ifrån. Sen så luffade jag & raffa lite på södra, där kom alla bajare in och skriker o gapar USCH! Men nu ska jag fortsätta kolla på matchen. Puss på dig
Så här ser jag ut just nu, HEJA DJURGÅRN!

God morgon

Tja! Klockan är 07:25 och jag har precis vaknat och jag börjar halv 1, jag kan ej somna om så jag få väl helt enkelt vara uppe. Idag så måste jag verkligen sköta skolan, eller hela veckan fan! Efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra, kanske plugga eller träffa någon. Det är bara 7 veckor kvar tills skolan slutar jippi. Varför jag måste sköta skolan? Jo för att jag har skolkat skit mycket nu igen, så jag hade utvecklingsamtal med rektorn och min kuraton och min lärare och nu har jag lovat rektorn att jag ska sköta skolan hela vecka utan att komma en minut försent eller nåt. Önskar mig lycka till! I helgen så har inet jag gjort nånting speciellt, bara rökt lite vattenpipa o vara med kompisar. Jag ska äta frukost nu

puss!


Boring

Imorgon så är det skolan, jag orkar verkligen inte men jag har ju lovat rektorn & päron att jag ska sköta mig så jag måste ju verkligen sköta mig! Imorgon blir det en ganska lugn dag. Jag börjar halv 1 imorgon och slutar halv 5. Jag kan nog hålla mig! Idag så har jag varit lite med raffa, vi gjorde ingenting speciellt, kolla på teve äter mackor osv. Efter det så drog jag hem. Nu så ska jag plugga sen så ska jag väl gå lägga mig det är ju skolan imorgon!

Jag lovar att jag ska blogga varje dag och lägger in bilder + outfit. Godnatt

Jippi

Tack så mycket! Det här bruden har fixat min design, är sjukt glad! Hon är duktigt! Cheka här! http://jennfs.blogg.se/

Ska plugga nu, ciaa

Varsegod!


Till din nya design.
Hoppas du är nöjd och hör av dig om det är något mer.
/ Jennifer

RSS 2.0