Studiedag

Jag har studiedag idag, vaknade runt 10 & har precis käkat frukost, mamma är hemma ofc. Men hon ska strax gå till jobbet, Idag så ska jag väl ut och shoppppppppa skit mycket, sedan så ska jag väl träffa locho. Slänger in dagens outfit innan jag taggar ut! puss på dig

fjortis sum 07, spectrum.


Irriterad

Jag är skit irriterad just nu. Jag har precis vaknat, och igår så var jag med loocho ett tag, sen mötte jag raffa natasja och några, vi gick till rfx vi fick gå in vip av natasjas mamma. Sedan så gick vi in till matsalen typ gissa vilka vi träffade där? E.M.D ofcourse. Gud va söta dom var, fick dannys & mattias atograf. Sen när jag kommer hem så var jag ganska sur för en kille säger att ja inte få vara värdinna för att jag gör reklam åt club glamour, men fuck that skit. Nu är det Club glamour som gäller! Jag är lite glad nu för jag ska ut o shoppa hihih, men ska fixa mig nu vi hörs ikv puss


Planer för idag!

Rafaela och natasja är på väg hem till mig faktiskt, sen så ska vi till stan för jag måste köpa lite grejer. Sedan så ska jag möta Maria. Sen vet jag inte, det kanske blir party party. Jag slänger in ett inlägg innan jag går!


Planer för idag?

Vad händer alla? Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Har ni några planer?

Club glamour is back!

Tjenis, jag har precis käkat frukost är helt mätt. Just förresten jag snackade med Sam & gissa vad!? CLUB GLAMOUR är upp nu! Wiiihii, ska ni dit? Köp biljetter av oss
Makeout@ [email protected] Melissa åkerberg fb 
Lucianocau@
[email protected] Luciano cau fb,
Davidolsson@
[email protected]  David olsson fb.

Kom igen nu förfaaaaaaaan!



Http://clubglamour.se

trötter

Nu är det dags för lägg dags, jag vet inte varför men jag är skiiiiit trött. Jag gäspar hela tiden. Aja jag ska typ gå lägga mig nu, HAHAHA goooooodnatt sötnosar!


BORING FREDAG?

Hellu, jag hann inte blogg i morse eller eftermiddag för jag var hos raffa med natasja, vi fixade oss osv & drack lite faktiskt. Sedan så åkte vi till stan för jag skulle möta loocho. Jag var med loocho i typ 2 timmar. Vi taggade hem till mig ett tag, sen åkte han till gullmars för att möta elooise. Nu sitter jag hemma och tråkar jag må lite illa.. men det går över snart hoppas jag. Jag tror att jag ska ta en dusch sedan kanske mysa lite. 
 
Bjuder på den! :)

Dags för spa!

Nu är det dags för hemma spa! Jag har gjort i ordning allt. Alla nagelak färg ligger framme, ansiktsmask osv. Medans jag lägger på ansiktsmask ska jag kolla på Mr.beans semester, den är så sjukt rolig, i love it. Efter det så tror jag att jag ska gå lägga mig. Måste orka gå upp imorgon, brukar aldrig orka gå upp på morgonen. Är alltid jämt trött, orkar typ aldrig skolan för jag sover för dålig och aa ..
Planer för imorgon:
* Skolan
* Träffa louise ' kanske '
* FIESTA
* Hem, sova

Jag kommer att inte kunna säga godnatt sen, så jag gör det nu istället, G O D N A T T sötisar.

Löshår?

Evelina: hej jag ville bara fråga om du har löshår? du har jätte fint hhår. kan du också lägga ut en bild på ditt hår? pusspuss.

Hejhej, nej jag använder absolut I C K E löshår! *smile* jag har inget emot löshår alla mina kompisar har löshår, jag tycker det är jätte fint att ha löshår. Men jag stå nog ut med det. Jag sparar istället.



G R A T I S M A K E U P . S E

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=196131

 

Kollade genom lite bloggar & så hittade jag gratismakeup, då hade jag bara lust att pröva få se om det funkar, har ju sett bilder på folk som fick presentkort. Nu är jag oxo sugen på att få en sån!


Mys & spa

Tjenare kissekatt. Jag har precis ätit, sen så har jag oxo precis ätit efterätt glass med choklad sås *mums* Ska snart kolla på film & mysa lite. Det blir ej kvällsutgång. Ska oxo ha spa, fixa naglarna, tå naglar, ögonbryn, håret, fötterna, händerna osv.  Spa blir det iallafall senare, just nu ska bara chilla galet tills matten sjunker.


C H I L L

Skiiiiit chill. Sitter hemma här just nu och ska typ äta middag snart. Har inte gjort så mycket idag.
 I skolan så hade vi bara 4 lektioner, sen fick alla klasser städa korridorer. Sedan så fick vi sluta direkt efter, jag kom hem gjorde ingeting speciellt. Jag tror inte att jag kommer göra nånting senare. Kanske bara gå ut o träffa Sebastian en snabbis.

Gammalt bild, men så här ser jag ut idag iaf.


I am back.

Hello sötnosar, nu är jag tillbaka igen. Jag må bra nu! Nu ska jag fortsätta blogga så fortsätt läsa min blogg *smile*

Förlåt

Förlåt jag kan ej skriva nu, jag skakar av rädsla.. det har hänt en grej. Kanske bloggar imorn om jag känner mig bättre

Fan

Asså jag blir irriterad, förut så fanns det bild på min header, men nu e den helt borta? Ibland ser man den, ibland inte? CP!



Vill tebax.

Vad vill ni?

Jag kan erkänna lite att min blogg är tråkig, men eftersom jag har precis bytt blogg, så det e inte så många besökare. Ni kan vääl hjälpa mig? Vad tycker att jag ska skriva om på min blogg så att ni kan börja läsa & tycker att det är kul? Puss

Studiedag

Godmorgon, idag har jag studiedag gud va soft! Jag vaknade för typ 30 min sen kanske, nyss så åt jag frukost med mammsen. Idag så ska jag väl hem till Loocho, egentiligen skulle jag hem till Oskar idag, men jag behöver prata med Loocho så Oskar får vänta. Just nu så jag har icke mycket att göra så jag kommer typ töntar mig framför datan hihih.

Pappa är dum

Hejsan, min pappa e dum i huvud. Jag får icke sitta vid datan för det är dålig för min hjärna eller va fan min pappa ens nu säger, så jag måste logga ut. Vi hörs imorgon godnatt


Luciano bästavän

Luciano, jag vet hur du mår just nu, jag vet exakt hur du känner. Sånt har hänt mig flera gånger, men du har alltid varit där vid min sida när jag mådde dålig. Tack för att du finns, jag älskar min bästavän. Jag gör allt för dig även om du må dålig eller inte. Du kommer alltid vara den personen som jag aldrig sviker, du är den bästa som har hänt mig. Du är inte som andra killar. Du är den ända som förstår mig & den ända som alltid kommer att finnas vid min sida. Jag kanske kan blir lite sur på dig ibland när du e dum, men jag kommer ändå att alltid älskar dig om du e dum eller inte. Du är verkligen den som ALLTID ALLTID ställer upp för mig. Jag kan fan prata med dig om allt. Du är min bästavän, jag kommer aldrig att släppa dig du är den som man alltid kommer att hålla kvar, en sån vän som dig kommer man aldrig villja släppa. Jag säger bara en sak. DU ÄR ALLT!

That's amore

Jag har precis ätit pommes och kollade på That's amore, det är skit kul. Ni som kollar på Tila Tequila kommer ni ihåg Dominico? Lilla italiano, han har startat ett eget program som A shot at love. Tjejer som slåss för hans kärlek. Vill du bli min bambina? Hahaha. Gå in på mtv.se så få ni se själva!

Händelse

Kom precis hem, vart ute med Raffa & Jessu, inte gjort så mycket bara gått runt o snacka lite. Imorgon så ska jag typ hem till Loocho min bästa killkompis. Vi ska typ kolla på film & mysa. Jag har stude dag imorgon, men jag längtar verkligen till skolan. Just nu så håller jag på laga pommes. Jag ska äta nu.


Dags för utgång

Nu så ska jag ut och möta Alma i Mariatorget, sedan så jag ska jag möta Raffa & Luciano efter det så ska jag väl hem till Oskar. Skriver mer när jag kommer hem puss.

D R E S S C O D E


Jag vet att det står 2008 för min kamera är lite trög.

Fräscht

Nu är jag tillbaka från duschen, det känns jätte skönt när man e helt fräscht. Snart så ska jag börja fixar mig & då är det dags för utgång. För vissa som frågade nyss: Jaa, jag kommer att lägga ut massa dagens outfit orar er inte! Nu så kommer jag lägga ut outfit från Gran Canaria.

Outfit från Gran Canaria 09gran canaria gran canaria gran canaria gran canaria gran canaria gran canaria

Det var alla bilder 'i think?' Ska fixa mig nu.

Ett måste!

jag måste bara pröva innan jag hoppar in i duschen

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Melissa du kommer väl till mig idag? <3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Okej, jag vet inte ..

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

Ja typ ..

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Vi ska vara där 3. Jag kommer typ hem 6 <3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Kom hit? Fett fittig

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Din mamma e fjortis ;D

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Asså seriöst?<3

8. Vad vill du höra mest av allt?
Har du min du vet vad alla vet vad? :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Vart är du?

10. Din romantiska replik?
Jag har saknat dig som fan melissa :(

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hahahahahaha eru dum? -.-


Nu ska jag gå duscha, puss


Äntligen klar

Jag har suttit här framför datan i 3 timmar för att fixa design, snacka om datanörd hah. Äntligen är min design klar, men den blev inte så fin fast det funkar ändå. Snart så ska jag hoppa in i duschen efter det så ska jag börjar fixar mig. Senare idag ska jag hem till Oskar. och jag ska väl träffa Loocho & Raffa innan det men nu ska jag ska gå fräscha upp mig nu.


Trött

Godmorgon jag har precis vaknat & e fortf skit trött. Idag så vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske ska hem till Oskar & typ käka godis och snacka lite osv. Jag skriver mer snart ska fixa DESIGN till min blogg nu!

Design imorgon

Jag orkar inte med D e v o t e så jag har tänkt på att börjar bloggar här istället S w e e t ! Jag kommer att fixa design imorgon, just nu så hinner jag inte. Ska kolla på film nu & mysa, sen så ska jag väl gå lägga mig. Ska börjar blogga skit mycket nu så följ med mig! Vi hörs imorgon godnatt


RSS 2.0